Slideshow image Slideshow image <h2>ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ</h2><p>Είμαστε δέκα μέτρα μακριά από την παραλία...</p> <h2>ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ</h2><p>Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Σκύρου...</p> <h2>Studios Ειρήνη</h2><p>Ενοικιαζόμενα Δωμάτια</p>
Previous Next
ΔΩΜΑΤΙΑ

ΔΩΜΑΤΙΑ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα των ενοικιαζόμενων studios Ειρήνη της Ειρήνης Μανούσου. Στην περιήγησή σας θα καταλάβετε ότι τα καταλύματά μας αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας.

Διαθέτουμε προς ενοικίαση τέσσερα δίκλινα δωμάτια. Τα δωμάτια διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για να σας χαρίσουν τις διακοπές των ονείρων σας. Όλα μας τα δωμάτια έχουν δωρεάν διαδίκτυο (Wi – Fi), κλιματισμό A/C και ψυγείο. Ενώ μοιράζονται μια κοινόχρηστη κουζίνα για όσους θέλουν να απολαύσουν μαγείρεμα στις διακοπές τους.
 


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ:


ΔΩΜΑΤΙΟ 1:


ΔΩΜΑΤΙΟ 2:


ΔΩΜΑΤΙΟ 3:


ΔΩΜΑΤΙΟ 4:

 

Επίσης ενοικιάζουμε και ένα σπίτι ολόκληρο ή σε δωμάτια. Το σπίτι διαθέτει δύο δίκλινα δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Είναι ιδανικό για ζευγάρια φίλων ή για μια τετραμελή οικογένεια.

Τα σπίτια είναι δίπλα στη θάλασσα και την καταπληκτική θέα του Αιγαίου.Η καθαριότητα είναι προτεραιότητά μας, καθαρίζουμε καθημερινά και είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε σε ότι χρειάζεται.

Με την ευγένειά μας και τη φιλοξενία μας κερδίζουμε και τον πιο δύσκολο επισκέπτη.

 

Ελάτε σε εμάς για τις ιδανικές σας διακοπές στην Σκύρο, για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας…


Studios Ειρήνη – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Μώλος - Σκύρος
Τηλ. Επικοινωνίας: 2222091852, 6977167595