Slideshow image Slideshow image <h2>ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ</h2><p>Είμαστε δέκα μέτρα μακριά από την παραλία...</p> <h2>ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ</h2><p>Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Σκύρου...</p> <h2>Studios Ειρήνη</h2><p>Ενοικιαζόμενα Δωμάτια</p>
Previous Next
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα των ενοικιαζόμενων studios Ειρήνη της Ειρήνης Μανούσου. Στην περιήγησή σας θα καταλάβετε ότι τα καταλύματά μας αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας.

Διαθέτουμε προς ενοικίαση δύο σκυριανά παραδοσιακά σπίτια. Το σκυριανό σπίτι είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ομορφιάς και προσφέρει ένα περιβάλλον οικείο και ζεστό. Τα σπίτια είναι τρίκλινα, με διπλό κρεβάτι στο παραδοσιακό πατάρι και μονό στο κάτω μέρος.

Είναι πλήρως εξοπλισμένα, έχουν λειτουργική πλήρης κουζίνα και μπάνιο. Ιδανικό για μια οικογένεια με ένα παιδάκι ή για τρείς φίλους.

Είναι ιδανικά για τις διακοπές σας αφού θα σας ταξιδέψουν στην σκυριανή χώρα. Εκτός των παραπάνω όλα μας τα σπίτια έχουν δωρεάν διαδίκτυο (Wi – Fi), κλιματισμό A/C και ψυγείο.


Άποψη των καταλυμάτων:


 


Η καθαριότητα είναι προτεραιότητά μας, καθαρίζουμε καθημερινά και είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε σε ότι χρειάζεται. Με την ευγένειά μας και τη φιλοξενία μας κερδίζουμε και τον πιο δύσκολο επισκέπτη.

Τα σπίτια είναι δίπλα στη θάλασσα και την καταπληκτική θέα του Αιγαίου.


Ελάτε σε εμάς για τις ιδανικές σας διακοπές στην Σκύρο, για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας…



Studios Ειρήνη – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Μώλος - Σκύρος
Τηλ. Επικοινωνίας: 2222091852, 6977167595